Analize laborator

Clinica AMCA Medical - Analize laborator

Servicii medicale pas cu pas:

Amca Medical vă oferă o gamă largă de teste de laborator, analize și investigații dintre cele mai complexe, oferind siguranță și încredere pacientilor prin acuratețea rezultatelor și rapiditatea eliberării acestora.

Pentru recoltarea analizelor, trebuie să vă programați la numerele de telefon:

Suntem atenti la sanatatea ta si ne vom stradui sa analizam toate probele cat mai repede posibil!

Analize Medicale, Centrul Medical AMCA. Ne folosim toate atuurile pentru a veni în întâmpinarea problemelor dvs de sănătate.
Analize Medicale, Centrul Medical AMCA. Ne folosim toate atuurile pentru a veni în întâmpinarea problemelor dvs de sănătate.

Recomandările medicilor specialiști

Înainte de investigatii ginecologice se recomandă:

Pentru a putea pune un diagnostic corect si precoce, in functie de concluziile medicului ginecolog, se pot recomanda diferite investigatii precum:

Consultatia ginecologica se recomanda a fi efectuata anual, dupa inceperea vietii sexuale, indiferent de absenta simptomelor, si de fiecare data cand apar stari neplacute (sangerari menstruale anormale, sangerari intermenstruale sau dupa contactul sexual, absenta menstruatiei, secretii vaginale abundente si urat mirositoare, dureri pelvi-abdominale).

Consultatia senologica presupune inspectia si palparea sanilor, pentru a depista eventuale afectiuni mamare.

Examenul citologic Babes-Papanicolau sau Testul PAP este investigatia utilizata pentru screening-ul modificarilor colului uterin. Este o procedura nedureroasa, neinvaziva si rapida si este cel mai important test-diagnostic pentru depistarea displaziei de col uterin (displaziei cervicale) si a cancerului de col uterin (cancerul cervical).

Examenul secretiei vaginale se recolteaza atunci cand apar modificari ale secretiilor vaginale precum miros neplacut, culoare alb-tulbure sau transparenta sau nuanta galbuie, simptome care pot indica prezenta unei infectii, a unei boli cu transmitere sexuala, etc.

Ecografia transvaginala reprezinta o examinare avansata, de mare acuratete, a organelor genitale feminine cu ajutorul ultrasunetelor, folosind un transductor introdus in vagin. Este metoda imagistica cea mai utilizata de investigare a afectiunilor organelor genitale feminine: uter, ovare, trompe uterine. Ecografia transvaginala permite un grad mare de acuratete a diagnosticului, intrucat se efectueaza cu transductori dedicati, cu frecventa si rezolutie mare.

Colposcopia reprezinta o tehnica de examinare a colului uterin care se realizeaza cu ajutorul unui microscop special, ce poarta denumirea de colposcop. Reguli de respectat inainte de controlul ginecologic.

Evita contactul sexual cu 48 de ore inainte de consultul ginecologic;

Evita spalaturile vaginale inainte cu cateva zile de recoltarea probelor din vagin.

Opreste administrarea oricaror tratamente vaginale si a lubrifiantilor.

Nu folosi tampoane interne.

*Tratamentele prescrise de medicul specialist sunt individuale și rezultate pot sa difere in funcție de patologia fiecărui pacient.

Medici specialiști

Alege întotdeauna profesionalismul!
placeholder-2Locație
clockProgram Lucru
pencil-writing-on-notebookFormular Contact
emergency-callSunați-ne acum