Medicina Materno fetală

Clinica AMCA Medical - MEDICINA MATERNO FETALĂ

Servicii medicale de calitate:

Medicina Materno-Fetală (perinatologia) este o ramură a obstetricii moderne care impune funcționarea optimă a unei echipe multidisciplinare pentru diagnosticul și tratamentul fătului și gravidei, de la concepție până la naștere.

În cadrul clinicii Amca Medical puteti beneficia atat de ecografiile de rutina, insotite de explicatii competente, intr-un mediu prietenos de care se pot bucura si familiile viitoarelor mamici, cat si de consult de urmarire la cel mai inalt standard profesional, in cazul sarcinilor cu risc sau cu probleme fetale. Depistarea unei anomalii fetale este urmata de o consiliere completa si corecta, impreuna cu medicul dumneavoastra curant.

Pregnancy, health care and gynecology concept. View from above of pregnant woman holds ultrasound image, sits at sofa, going to give birth to child very soon, keeps hand on tummy, wears red sweater

Sarcina cu risc obstetrical crescut

Sarcina cu risc obstetrical crescut (o eventuală patologie asociată maternă sau complicații fetale apărute pe parcursul sarcinii) necesită o evaluare suplimentară în cadrul Departamentului de Medicină Materno-Fetală.

Și sarcinile cu evoluție normală pot beneficia de expertiza specialiștilor în Medicină Materno-Fetală.

În funcție de patologia evidențiată la examenul ecografic, există anumite direcții de urmărire ulterioară a sarcinii trasate de protocoale și ghiduri internaționale de urmărie a sarcinii unanim acceptate.

În cazul în care se decelează anomalii cromozomiale sau de structură este foarte importantă consilierea cuplului, alegerea împreună cu acesta a modalității de continuare sau chiar întrerupere a sarcinii acolo unde situația o impune.

De asemenea trebuie prezentate părinților metodele de terapie in utero, atunci când acest lucru este posibil, precum și prognosticul cu privire la calitatea vieții copilului după naștere (impact fiziologic, emoțional, intervenții necesare, etc).

Medici specialiști

Alege întotdeauna profesionalismul!
placeholder-2Locație
clockProgram Lucru
pencil-writing-on-notebookFormular Contact
emergency-callSunați-ne acum